Drobcene Stvari Katie

Katja Toplak

Ustvarjam že od malih nog in sem na vse mogoče načine prepletena z umetnostjo. S slikanjem sem pričela že v osnovni šoli, skozi srednjo šolo sem odkrivala različne materiale za izdelavo nakita in druge majhne izdelke.
Ljubezen do umetnosti me je peljala do študija umetnostne zgodovine in zgodovine. Pod imenom Drobcene stvari Katie se zraven unikatnega nakita (izdelujem ogrlice, medaljonske verižice, zapestnice, broške, uhane, lasnice, prstane) skrivajo tudi unikatni izdelki za otroke. Idejo, da bi oblikovala izdelke za otroke, sem dobila, ko sem za svojega sina iskala unikatne copatke. Nisem želela kvačkanih, zato je padla odločitev, da jih oblikujem iz blaga. Nastal je en par, nato še drugi, tretji… ostalo je zgodovina.
Copatki so na voljo v velikosti od 0-3, 3-6, 6-12 in 12-18 mesecev. Z veseljem zašijem tudi večje številke, potrebujem samo dolžino stopala. Vsi copatki so na podplatu okrašeni s protidrsnimi vzorčki. Zraven copatkov v moji ponudbi najdete tudi unikatne dvoslojne slinčke, trake za ušesa za mične gospodične in gospodiče, trake za ušesa z imenom vašega otroka, kapice v podobi sovic, medvedkov in pingvinčkov. Najnovejši izdelki so živalice in pošastki z imenom Pisani zaspančki, ki so oblikovani tako, da jih majhne otroške ročice z lahkoto primejo in zaradi lahkosti nosijo okrog. V glavi se rojevajo vedno nove ideje, zato spremljajte moj profil Drobcene stvari Katie.