ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

DESIGN OF MINE

DESIGN OF MINE DESIGN OF MINE
»Be IN but stand OUT, shine, wear Design of Mine!«
Veselje in strast do ustvarjanja, predvsem do ročnih unikatnih del, pri katerih je vselej prisotna dobra volja, vztrajnost in veliko potrpljenja, me spremljata že vse od otroštva. Navdihujejo me predvsem večji, bogati, barviti, pisani in nevsakdanji kosi nakita v katere je vloženih veliko ur dela. Nakit ustvarjam s svojimi rokami in s pomočjo moje najljubše stare kvačke, ki jo je izdelal moj pradedek. Vselej pa me vodita srce in duša, ki sta globoko predana ustvarjanju nečesa novega, trajnostnega in edinstvenega. Preoblikovanje žičke vseh barv v nekaj novega, lepega, z ljubeznijo narejenega, je tisto kar obožujem in s čimer si širim svoj kreativni svet ter ustvarjam svoj notranji mir.

Vseh tehnik, sem se zmeraj učila sama, jih razvijala, nadgrajevala in dopolnjevala. Z vsakim kosom, ki ga ustvarim se rodijo nove ideje. Idej pravzaprav nikoli ne zmanjka, vsak izdelek pa je nov izziv in je unikaten.

Zakaj Nakit? Preprosto zato, ker sem si že od nekdaj z njim popestrila še tako dolgočasno obleko in jo naredila bogatejšo, atraktivnejšo in zanimivejšo. Ker sem si v večnem iskanju drugačnosti vsakič znova naredila lasten, unikaten dodatek. Ker nam unikatni dodatek lahko da neko edinstvenost, občutek lepega, zadovoljstva ter estetike in umetnosti, ki je lahko tudi nosljiva. Tako je nakit vselej nosil 'vodilno vlog' tudi v mojem "outfitu".

Če pa lahko s svojo ustvarjalnostjo še komu drugemu polepšam vsakdan pa toliko bolje. Tako vedno rada sprejmem tudi naročila strank. Izdelki pa vselej nosijo mojo osebno noto, moj dizajn in večji del ideje, ki se prepleta s karakterjem in željami dotične naročnice oz. naročnika.

Morda se sliši malce nenavadno pa vendar je vizija Design of Mine zelo preprosta. Vsak unikaten ročno, izdelan kos ne samo, da naj nosi globoko sporočilo, ampak naj vzbudi tudi tisti nežen občutek, sladek zvok, ki spomni in predrami vse kar je dobro in lepo. Če dobrota in lepota vibrirata iz srca, morda le majhen, droben val, ki pride iz nas in zasije pa je naš svet s tem lahko boljši in vedrejši.

Upam si trditi, da boste z nošenjem mojega nakita, zadihali malce globlje, začutili njegovo drugačnost in nežno energijo, ki vas popelje do pristnih lepot življenja in vam popestri, poživi in obarva vaš vsakdanjik, vaše oblačilo ali del telesa.
Upajte si biti drugačni, drzni, stopite iz množice in zasijte z unikatnim modnim dodatkom.
»Be IN but stand OUT, shine, wear Design of Mine!«
Predstavnik DESIGN OF MINE MINA TOPLAK

FB: DESIGN OF MINE
E: designofmine2@gmail.com
M: 041 219 019