ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Simso-Baby

Simso-Baby Simso-Baby
Čudovite in prijetne jopice, hlače, puloverji, oblekice, kapice, klobučki
Z ročnimi deli sem se srečala že v zgodnjem otroštvu. Moja babica je zelo rada pletla in vedno sem občudovala njeno delo ter izdelke. Ker je bila zelo potrpežljiva, me je dokaj hitro začela učiti osnov pletenja.
Moji prvi šali so bili polni lukenj, a zato veselje ni bilo nič manjše, saj sem imela čisto svoj izdelek.
V osnovni šoli sem se tako z veseljem priključila ročnodelskemu krožku, kjer sem svoje tedanje znanje pletenja še izpopolnila, naučila pa sem se tudi kvačkati, vezti, šivati in še marsikaj.
Ko sem postala mamica, sem s pletenja velikih jop in puloverjev prešla na oblačilca za svojo štručko. To delo me je tako veselilo, pomirjalo in izpopolnjevalo, da sem se odločila in pričela izdelovati oblačilca namensko za prodajo.
Tako zvečer, ko v hiši potihne otroški živ žav, vzamem kvačko ali pletilke v roke in delam.
V poznih večernih urah tako nastajajo čudovite in prijetne jopice, hlače, puloverji, oblekice, kapice, klobučki, copatki, razni kompleti, dodatki - vse v kompletu ali posamično.
Oblačila so izdelana tako, da se otrok v njih počuti udobno. Material je nežen do kože in je tako ne draži.
Za poleti oblačila iz 100% bombaža ali ekološkega bombaža, za pozimi pa iz volne ali mešanice bombaža in akrila, merino volne ali ekološkega bombaža.
Vse izdelke naredim po naročilu.
Izdelki so lahko podobni vzorčnim, a nikoli niso identični, saj je vsak izdelek unikat.
Izdelki so vsi moje ročno delo, zato so si med seboj precej različni. Nič ne izdelujem po shemah ali vzorcih, zato niti dva izdelka nista popolnoma enaka.
Predstavnik Simso-Baby Simso-Baby
Simona Sobotič

WWW: Simso-Baby
E: simso-baby@hotmail.com
M: 041 687 683