ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

MANUFAKTURA J

MANUFAKTURA J MANUFAKTURA J
Različni izdelki iz različnih materialov za različne ljudi...
Rojena v družino, ki ne zna držati križem rok in s prvimi spomini, ko gledam očeta, ki ustvarja intarzije iz furnirja, sem začela ustvarjati že kot otrok. Ustvarjam različne izdelke iz različnih materijalov, najljubši so mi blago, les, papir in kamen. Izpod mojih rok so tako nastale čudovite voščilnice, žičnate posode, figurice iz žice in kamenja, knjižna kazala, nakit, obeski za ključe in številni drugi predmeti.
Naučila sem se izdelovati papir iz starega papirja, ki sem ga uporabila za voščilnice in knjižna kazala. Prve šiviljske korake z nekaj polomljenimi iglami in zavozlano nitjo sem že kot otrok naredila na maminem Bagatu na nožni pogon, ki pa sem ga z veliko vaje hitro osvojila. Za klekljanje pa je kriva družinska prijateljica, ki mi je podarila bulo in nekaj parov klekljev. Idej in entuziazma ne zmanjka nikoli, pogosto pa je premalo časa za vse stvari, ki bi jih rada naredila in se jih naučila.
Sedaj ustvarjam pod blagovno znamko Manufaktura J.
Trenutni asortiman izdelkov zajemajo predvsem prikupne nakupovalne torbe za mlado in staro v obliki živali, ki sem jih poimenovala Anibagz, klekljan nakit, obeski za ključe, ob tem pa se najde še kakšen predpasnik z aplikacijami.
Predstavnik MANUFAKTURA J MANUFAKTURA J
Mojca Jančar

FB: ManufakturaJ
E: mojcajancar@hotmail.com
M: 031 546 709