ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

ROŽNI VRT

ROŽNI VRT ROŽNI VRT
Zgodbe iz Rožnega vrta
Zgodbe so posebne tako kot ljudje, ki jih ustvarjamo in tisti, ki jih radovedno prebirajo.
V vsaki zgodbi ostane kanček ljubezni in energije, med prebiranjem pa lahko v njih najdete del sebe, ki vam pomaga izraziti se, svoja razmišljanja in način življenja.
Zgodbe se pišejo z ljubeznijo do oblikovanja in ustvarjanja, ko nas preplavi navdih ali pa ob naletu idej, ki jih je skoraj nemogoče ukrotiti.
Navdih za zgodbe se skriva v naravi, na dvorišču, vrtu, na sprehodu po mestnih ulicah, v čarobnih predmetih v hiši stare mame ali pa v otroških risbah.
Glavna junakinja zgodb je vrtnica, ki simbolizira ljubezen in se pojavlja v različnih preoblekah, enkrat je odeta v volno, fils in svilo, spet drugič se spogledljivo kaže v vseh mogočih barvah na bombažnem blagu.
Zgodba je skoraj končana, ko ideje dobijo obliko, naj bo to ogrlica iz mehkih volnenih biserov, torba iz blaga ali pa cekar iz filca in omamni vonj sivke nadevamo v srčke, vrečke, vile in ptičke ter druge zverinice.
Na koncu vse lepo zavijemo in takrat so zgodbe pripravljene, da jih vzamete s police, najdete nekaj zase in preprosto uživate v njih.
Predstavnik ROŽNI VRT ROŽNI VRT
Klavdija Merkač Štraser

WWW: ROŽNI VRT
FB: ROŽNI VRT
E: rozni.vrt@gmail.com
M: 041 890 878