ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

HARMONIJA NARAVE

HARMONIJA NARAVE HARMONIJA NARAVE
Poskušamo živeti v harmoniji z naravo
Danes smo ljudje vse bolj osveščeni o prehrani, tudi zdravniki in ekologi težijo k zdravi in neobremenjeni prehrani, ki ni prijazna samo do nas, ampak tudi do okolja (od gojenja pa vse do končnega proizvoda). Z vsem tem v mislih, smo ustanovili HARMONIJO NARAVE, ki omogoča vsakemu posamezniku svobodno izbiro zdrave in uravnotežene prehrane, naravne kozmetike in naravnega tekstila.
Proizvodi so dobili številna priznanja in tudi nagrade na mednarodnih svetovnih sejmih (glej certifikati), pridelani pa so iz rastline – jedilne konoplje, ki ima tisočletno tradicijo, njena uporaba pa je takorekoč vsestranska (prehrana, kozmetika, tekstil, papir, gradnja, plastika, medicina, energija ipd.).
Upamo, da boste uživali ob prebiranju naših spletnih strani in da boste našli svojo linijo zdrave prehrane v današnjem stresnem življenju - pomembno je se zavedati, ko nam je informacija podana in ne komaj takrat, ko je že prepozno...
Želimo Vam zdravja in srečnih trenutkov (vesel duh v zdravem telesu), mi pa Vam še v nadaljnje zagotavljamo produkte najvišjega kakovostnega razreda in svetujemo kadarkoli si to zaželite!


Preverite tudi naše hladno stisnjeno 100% BIO konopljino olje iz izbranih vrst konopljinih semen.
Predstavnik HARMONIJA NARAVE HARMONIJA NARAVE

WWW: HARMONIJA NARAVE
FB: HARMONIJA NARAVE
E: info@harmonija-narave.com