ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Ti-cute

Ti-cute Ti-cute
Naredi! In naredim...
Sem Martina (Tina) Tomc. Sama si rada rečem, da sem ustvarjalka. Včasih samo pogled zadostuje in v preprostem kosu blaga ali listu, ki šelesti v gozdu vidim 1000 in eno idejo. Rada ustvarjam s tekstilom, papirjem, naravnimi materiali od lesa do do nežnih cvetov, ki jih zložim v minljiv šopek za okras domače mize.
Šivam, lepim, rišem, barvam.. karkoli kar v nekem trenutku dregne mojo umetniško žilico in reče »Naredi!«. In naredim.. za otroke, za sebe, za darila, za vsakogar.
Lahko je torbica, ki v sebi skriva drobnarije, majhen angelček, ki nagajivo zre izpod zlatih laskov, unikatni zaščitni etui za tablico ali pametni telefon ali pa velik stenski quilt narejen v različnih tehnikah izdelave.
Vse kar naredim vsebuje del mene, vse je avtorsko delo in narejeno s poudarkom na kvaliteti kakršno bi sama želela kadar bi iskala podobne izdelke. In vedno znova ob pogledu na ustvarjeno začutim zadovoljstvo saj vem, da sem dala vse od sebe in ustvarila nov, unikaten izdelek.
Dolgo se je v meni pripravljala ideja o lastni blagovni znamki, o predstavitvi svojih izdelkov tudi širši javnosti. In zdaj je tu. Ideja je dozorela v blagovni znamki TI-cute , Tina izdeluje »cute« stvari in TI si cute z njimi in v njih.
Predstavnik Ti-cute Martina Tomc

FB: Ti-cute
E: ticut.si@gmail.com
M: 040 229 114