ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Čar vrta

Čar vrta Čar vrta
Ustvarjeno z ljubeznijo in v sodelovanju z naravo
Za vse kar nastaja v ČAR VRTa, temeljno inspiracijo predstavljajo čarobni vrtovi in vedno navdihujoča Narava – od tod prihajajo materiali, ki se pod spretnimi prsti in z dobršno mero ustvarjalnosti spreminjajo v cvetne dekoracije doma in vrta, unikatni ekološki nakit, voščilnice za različne priložnosti in še v mnoge druge Čarovnije, ki Vas preprosto navdušijo.
Poleg načrtovanja, oblikovanja in svetovanja o vrtovih, je osnovna dejavnost izobraževanje – predavanja, delavnice ipd., s katerimi bogato zakladnico znanja s področja oblikovanja vrtov predajam vsem, ki jih ta tema zanima in notranje bogati.
V sklopu ČARa VRTA, se lahko pod strokovnim vodstvom sprehodite tudi po mojem oglednem vrtu – ogled je možen po predhodnem dogovoru (glej kontakte desno).
Za mano je študij agronomije na BF v Ljubljani, kaljenje in bogatenje strokovnega znanja v Vrtnarstvu Celje, predajanje znanja in sodelovanje z nadebudnimi in ustvarjalnimi dijaki Vrtnarske šole Celje (sedaj Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje), raziskovanje Narave v zavarovanem območju Kozjanskega parka ter začetek samostojne podjetniške poti v ČARu VRTa, Nada Vreže s.p.
In pred menoj? Druženje in sodelovanje z vsemi Vami, ki opazite in prepoznate stvaritve umetnice Narave – tudi v mojih kreacijah, ki se porajajo in jih predstavljam pod blagovno znamko.
Predstavnik Čar vrta Nada Vreže s.p.

FB: Čar vrta
SS: https://nadavreze.wordpress.com/
E: nada.vreze@amis.net
M: 031 764 427