ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Ne.Ja Art

Ne.Ja Art Ne.Ja Art
Nakit, unikaten in barvit.
Ime mi je Jerneja in se ukvarjam z izdelovanjem unikatnega nakita in drugih izdelkov iz polimerne mase. S polimerno (fimo) maso sem se srečala čisto naključno, ko sva s prijateljico poskušali izdelati obesek za ključe. Potem sem se odločila, da bom svoji sestri podarila posebno darilo: unikatni kos nakita iz fimo mase… in bila je navdušena! No, od tega je minilo že kar nekaj let. Sledila so občasna obdobja navdušenja, ko sem v svojem kotičku gnetla, valjala in oblikovala fimo maso, ter preizkušala vedno nove tehnike. In moram priznat, da je nastalo nekaj prav luštnih kosov nakita. Sedaj sem prišla do točke, ko me je »fimanje« čisto zasvojilo (beri: nabralo se je že za več škatel nakita) in iz te strasti se je rodila Ne.Ja Art.

V ustvarjalni delavnici Ne.Ja Art pa ne nastaja samo nakit (ki je UNIKATEN in BARVIT, ter zaradi atraktivnih vzorcev in oblik, DRZEN in OPAZEN), ampak tudi različni obeski, npr. za ključe, za mobilne telefone, figurice za srečo, magnetki, ploščice z imeni in drugim besedilom ter še marsikaj drugega. Ustvarjanje je moj hobi, moj vsakdan, moja strast. Vanj je vloženega veliko truda in pozitivne energije, zato vsak izdelek, ki pride izpod mojih rok, prenaša neko zgodbo in ljubezen.
Pa naj razkrijem še razloge, zakaj me ustvarjanje izdelkov iz polimerne mase tako navdušuje. Prvič, ker me sprošča in ob delu uživam. Drugič, ker so možnosti ustvarjanja s polimernimi masami neskončne oziroma segajo vse do tja, kamor nas vodi naša domišljija (vedno nastajajo nove in nove ideje). In tretjič, ob vsakem pozitivnem odzivu in lepih besedah (ki jih vsakodnevno prejemam) vem, da so ljudem moji izdelki všeč, moje zadovoljstvo pa je tako še toliko večje.
Predstavnik Ne.Ja Art Jerneja

FB: Ne.Ja Art
E: nejaart.info@gmail.com
M: 031 434 723