ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

PIKIRIKI

PIKIRIKI PIKIRIKI
srčkano, unikatno, lepo
Sem mlada oblikovalka prisrčnega, barvitega nakita. Trudim se, da bi bili moji izdelki čim bolj unikatni, drzni in samosvoji, pri izdelavi le teh pa izbiram večinoma naravne materiale - les, bombaž, volna, filc, papir, blago ... Vse skupaj se je začelo kot navaden hobi; nakit sem ustvarjala zase in za bližnje, ko pa se je izdelkov nabralo že za kar nekaj ličnih škatel, pa so si zaslužili svojo "znamko" PIKIRIKI in facebook stran.

Da razložim: pod imenom Pikiriki se skriva navihan petelinček, ki je samosvoj in kikirika pikice. Le te namreč obožujem - skoraj v vsakem mojem izdelku se najde kaj, kar je podobno pikicam.

Idej pri meni nikoli ne zmanjka. V meni se prebujajo podnevi, ponoči, v službi, v naravi, v kopalnici, ob kavi, z otroki ... predvsem pa ob naključno postavljenih elementih na naključnih podlagah - npr. volnene kroglice na krožniku - tako so nastale verižice Bubbly. Ideje kot blisk šinejo skozi možgane, jaz pa hitim skicirati bodoči unikatni kos nakita.

Nakit je primeren za ženske katerekoli mladosti, tudi otroke, lahko pa se pohvalim, da so po broškah Polžkih posegli tudi že nekateri drzni fantje :)
Predstavnik PIKIRIKI Teodora Hekič

FB: PIKIRIKI
E: teodora.hekic@gmail.com
M: 051 251 157