ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

TAMARA UNIKAT

TAMARA UNIKAT TAMARA UNIKAT
Unikatno
Sem Tamara Zavec. Z izdelavo nakita se ukvarjam že vrsto let. Sprva sem nakit izdelovala bolj kot ne za zabavo, saj sem neizmerno uživala ob ustvarjanju nekaj novega, hkrati pa so me impresionirali vzorci, ki so nastajali ob mešanju različnih barv glin. Spoznavati sem začela različne tehnike, ljubezen do ustvarjanja nakita pa je tako vedno bolj rasla.
Rada nadenem nakit, ki ga ustvarim; v veliko veselje mi je, da z njim razveseljujem tudi ljudi okrog sebe in tiste, ki si ga prav tako želijo imeti. V mojem nakitu je združena simbioza barv, oblik in občutkov, ki nastajajo ob veliki meri natančnosti, potrpežljivosti in vztrajnosti. Ves vložen trud je ob nasmejanih obrazih na koncu zmeraj poplačan.

Hči pa kot oblikovalka tekstilij večino časa posveča oblikovanju le-teh. Na stojnicah se predstavlja z mehkimi živalicami za otroke in tekstilnimi cekarji za odrasle, iz njene delavnice pa prihajajo tudi po meri sešita oblačila za otroke in odrasle.

Pri polstenju se njune moči združijo in tako nastanejo polsteni izdelki nadgrajeni s pravljično vezenino-včasih ročno, včasih strojno.

Znamka se nenehno razvija, iščejo se nove možnosti in spoznavajo se nove 'stare' skrivnosti...
Predstavnik TAMARA UNIKAT Tamara Zavec

FB: TAMARA UNIKAT
E: tamarazav@gmail.com
M: 051 605 829