ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

MinM unikat

MinM unikat MinM unikat
Unikatni izdelki
MinM unikat, Mateja Metličar, obožujem steklene perlice – bolj naključno kot so zložene v končni izdelek, bolj je ta unikaten, enkraten in neponovljiv. Usklajene barvne kombinacije z dodatki iz drugih materialov, različnih velikosti in oblik v katerih je narejenih veliko različnih delov omogočajo vsaki gospe, da sama sestavi svoj komplet - uhani, verižice, zapestnice, ročne ure so posamične enote, ki jih sami sestavite v v zaključeno celoto (ali pa tudi ne). Tudi nakit iz žice in tehnike ustvarjanja nakita iz žice mi niso tuje.

Iz doma vzgojene sivke vsako leto nastane serija »Baba Sivka« - unikatne punčke z okroglimi trebuščki, ki s svojim čudovitim vonjem odganjajo molje v omarah ali pa položene pod blazino pomagajo do boljšega spanca. Vsaka punčka je unikat, drugačna od svoje sestrice in sestrične.
Baba Sivka in nove tehnike ter orodja za ustvarjanje so ob neki priložnosti dale idejo za »Iglopovštre« - blazinice za šivanke. Uporabite jih lahko tudi za kaj drugega – barvno dekoracijo, obeske za ključe, blazinice za prstane itn.

V bolj mrzlih delih leta vas ne bo zeblo, če na glavo poveznete kapo, šivano iz blaga (podloženo ali nepodloženo) ali pleteno kapo, z obveznim cofom. Dodate ji lahko pa še obojestransko boršo oz. svojo deklico (ali fantka) obležete v popolnoma unikatna oblačila. Ki vsa nastanejo v delavnici MinM unikat.
Predstavnik MinM unikat Mateja Metličar


E: metlicar.mateja@gmail.com
M: 041 676 492