ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Fajn bicikl

Fajn bicikl Fajn bicikl
Živeti z naravo
Fajn Bicikl leseni metuljčki – Fajn Bicikl wooden bow ties

Živeti z naravo, črpati njeno bogastvo in navdih je privilegij. Prihajamo iz Maribora, mesta, ki je obdano z naravo in že naš pradedek se je pogosto rokoval z lesom, saj je bil tesar. To znanje in ljubezen do lesa se je prenesla na dedka in dalje na mojega očeta in tako že od kar pomnim izdelujemo različne izdelke iz lesa (lestve, klopi, mize, stole). Sedaj Fajn Bicikl metuljčke ponujamo vam, unikatne in narejene po želji naročnika. Možno je izbrati barve, les in samo obliko metuljčkov. Vsak izdelek tudi skrbno zabeležimo in mu damo svojo unikatno številko izvedbe.

Izdelani ročno iz slovenskega lesa. Vsakemu metuljčku pripada tudi ročno zašit žepni robček. Pakirani so v škatlici, primerni za darilo ali kasnejši hrambi. Na les lahko vgraviramo poljuben napis ali logotip, fotografijo.

Handmade from Slovenian wood. Every bow tie gets matching handkerchief. They are packed in a small present box or for a storage in your closet. We can ingrave on wooden part a unique sign, logo or a photograph.Več si lahko ogledate na www.moi.si ali www.facebook.com/fajnbicikl.
Predstavnik Fajn bicikl Zavod Moi Maribor

WWW: Fajn bicikl
FB: Fajn bicikl
E: info@moi.si
M: 040 226 711