ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Mao-tara art

Mao-tara art Mao-tara art
energijske slike
Sem Barbara Serk , mariborčanka in že sedem let ustvarjam energijske in osebne slike ter druge energijske izdelke pod imenom Mao-Tara. Samo ime sem dobila v času, ko sem živela v Braziliji tik preden sem začela ustvarjati na tak način. Ime pomeni Roka harmonije. Vse življenje je bil duhovni svet del mene, tako kot tudi umetnost na različne načine. Bila sem zdraviteljica, vodja meditacij in raznih duhovnih delavnic za samopomoč in povezavo s samim seboj. Nekega dne pa sem združila ta del z umetnostjo in začele so nastajati Energijske slike in posebne osebne slike. Osebne slike predstavljajo osebo v celoti z dušo in telesom skozi barve, simboliko, kristale. Zraven slike dodam tudi obsežno sporočilo za to osebo z vsemi potenciali, blokadami, glavnimi karakteristikami ipd. Tudi energijske slike imajo napisano sporočilo in delujejo na določeno življenjsko področje.
Slike so že po vsem svetu in odzivi ljudi na njih so do sedaj zmeraj zelo pozitivni in v veliko pomoč ljudem samim. Zanje se je odločilo že tudi nekaj medijsko znanin oseb in odziv je bil prav tako zelo pozitiven. Ponavadi so ljudje šokirani nad sporočili njihovih slik, saj pravijo, da jih opišejo bolje kot bi se zmogli opisati sami. Slike so akril na platnu ter različni drugi naravni materiali kot so zemlja, pesek, les, kamenje, kristali...
Imela sem že številne samostojne razstave in zadnja je bila meseca marca 2014 v Galeriji Betnava v Mariboru. Posnetih je bilo tudi nekaj reportaž o mojem delu za televizijo Slovenija in lokalne televizije.
Zraven slik, izdelujem tudi Energijske obeske, ki so iz različnih vrst slovenskega lesa, ki ga poslikam in dodam kristale ter pisna sporočila za vsak obesek oz. verižico.
Graviram pa tudi v naravne kamne razne energijske simbole in mandale.
Glavni namen mojega ustvarjanje je pomoč in podpora ljudem ter seveda tudi čudovit način, da se sama kreativno izrazim.
Lepe pozdrave Barbara ( Mao-Tara )
Predstavnik Mao-tara art Barbara Serk

WWW: Mao-tara art
FB: Mao-tara art
E: maotara.art@gmail.com
M: 031 377850