ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

United Dream

United Dream United Dream
unikatni izdelki
United Dream je znamka izdelkov domače obrti, ustvarjenih z ljubeznijo do kreiranja nečesa novega, uporabnega in lepega. Najine sanje so ustvariti različne produkte, ki bodo kljub svoji malenkostni preprostosti prinesli veliko sreče vsem, ki bodo nanje naleteli.
Ustvarjalca United Dream sva Urška Lešnjak in Dejan Prednik, mlad par iz okolice Maribora, ki je združil svoje tehnološko znanje in ideje v proces ustvarjanja uporabne umetnosti.
Ideja za United Dream se je porodila iz sanj o soustvarjanju, sanj o združevanju strasti do ustvarjanja ročnih del z delom v domačem okolju. Skupnih sanj o ustvarjanju idealnega delovnega mesta zase. Najina naklonjenost zelo različnim tehnikam domače obrti je začela rasti že v otroških letih, ko domišljija plete nekaj novega pred tvojimi očmi. Pri opazovanju vseh čudes, s katerimi nas je obdala narava, sva dobila zaupanje v sanje, da lahko otroška igra ustvarjanja z domišljijo preraste v nekaj uporabnega, še posebej v času, ko želiš preživeti na račun svojih lastnih izdelkov.
United Dream kot izstopa s svojimi produkti ravno zaradi želje, da je vsak izdelek popolnoma unikaten. Ročno izdelati vsak produkt posebej pomeni, da je vsaka kreacija nova izkušnja. Želiva, da se vsaka stranka lahko poveže s produkti United Dream in občuti, kako je enako neponovljiva in unikatna, kot izdelek, ki si ga izbere.
United Dream ponuja široko paleto različnih produktov. Najino območje ustvarjanja je skoraj brezmejno, saj nenehno raziskujeva nove tehnike, materiale in njihovo kombinirano uporabnost. Združevanje tehnik (kot so mokro/suho polstenje, šivanje, vezenje, knjigovezništvo, tesanje in žganje lesa, različne slikarske tehnike, suha igla, jedkanica, lesorez, …) in različnih materialov (na primer les, kamen, barve, odpaden karton, papir, volna in preja, filc, …) Na voljo so ročno vezane beležke, skicirke in knjigice z osebno noto, klasično tiskane grafike, moški, ženski in mladinski modni dodatki, leseni okraski za vsak dom.
Predstavnik United Dream Urška Lešnjak in Dejan Prednik

E:united-dream@outlook.com
M: 040 399 460, 031 347 993