ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

VILA DARILA

VILA DARILA VILA DARILA
Ustvarjam z veliko ljubezni, predanosti, to me osrečuje in izpopolnjuje…
Bil je božični čas, bilo je pred šesnajstimi leti.
V mavričnem mestu je živela Vila, prijazna, vesela, razigrana...
Vendar je nekaj manjkalo, nekaj je pogrešala. Že nekaj časa ni vedela, kaj bi jo v življenju resnično osrečevalo in kaj bi počela.
Uredila si je svoj prvi domek in želela okrasiti svojo smrečico. Razmišljala je o okraskih, takšnih in drugačnih, a se je odločila, da jih izdela sama, takšne enkratne, neponovljive, unikatne, ki jih bo imela samo ona. Izdelovala je in izdelovala, nikakor ni mogla nehati ustvarjati, rojevala se je ideja za idejo. Ustvarjala je vedno lepše in kvalitetnejše izdelke.
Vila je bila navdušena nad svojimi izdelki in začela izdelovati darilca za svoje najbližje in prijatelje. Njen domek je bil poln ljubezni in veselja, ter vedno obdan s čudovitimi unikatnimi izdelki. Njeni izdelki so začeli krasiti vedno več hišk, domov in slovenskih trgovinic z unikatki. Spoznala je, da je ustvarjanje in izdelovanje izdelkov tisto, kar želi v življenju početi.
Tako se je unikatna zgodbica začela in traja še danes.

Ja, to je moja zgodba. Zgodba, ki traja že 16 let. To sem jaz, Vila, z imenom Darila in še vedno ustvarjam, s srcem in z ljubeznijo, v moji mavrični hiški VILA DARILA www.vila-darila.si

Tako se je začela moja ustvarjalna pot, moja življenjska pot, bi lahko rekla. Ko sem spoznala, da je ustvarjanje in izdelovanje unikatnih izdelkov, to kar želim početi, sem se morala kar hitro odločiti kako naprej.
Stara sem bila 20 let in v božičnem času imela svoj prvi štantek z glinenimi okraski in tako se je začelo…od takrat ustvarjam in je tudi to moje delo. Preizkusila sem različne tehnike in materiale, iz katerih sem ustvarjala, od nakita, do risanja na steklo, oblikovanja iz gline, ustvarjanja iz lesa…zadnja leta pa se posvečam predvsem šivanju torbic, oblačil in modnih dodatkov. Moja glavna tema, ki me zadnja leta zaznamuje, je poslikava tekstila, z mojimi avtorskimi ilustracijami.
Ustvarjam z veliko ljubezni, predanosti, to me osrečuje in izpopolnjuje…to pa je tudi največ vredno, da počneš nekaj, v čem neizmerno uživaš in se s tem tudi lahko preživljaš.
Upam, da bom s svojimi izdelki obarvala naše pisano mesto in poskrbela za iskrice v očeh.

Vila Darila
Predstavnik VILA DARILA Jasna Seifried

WWW: VILA DARILA
FB: VILA DARILA
E: info@vila-darila.si
M: 041 684 549