ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

MEOMEO'S CREATION

MEOMEO'S CREATION MEOMEO'S CREATION
Mačke. Ljubezen. Ptički. To je to!
Tako nekako gre: »Mačke. Ljubezen. Ptički. To je to! Drobne, pisane, pernate in manj pernate kosmate rite. Preprosto jih moraš imeti rad.« Vse se je začelo z ljubeznijo do živali. Za blagovno znamko MeoMeo´s Creation stojim Barbara Jambor, glavni »krivec« za naziv znamke pa je bila naša 19-letna maca.
Čeprav je risanje, ki sem ga imela najraje že od osnovnošolskih klopi in me je vseskozi spremljalo, nekje na poti skozi življenje ugasnilo, je bila želja po ustvarjanju premočna … in prišle so, kot jih sama imenujem, Ptičje Kokoške. Vstopila sem v svet neskončnih možnosti ,mehke, pisane polimerne gline iz katere so se Ptičje Kokoške kar »valile«. Na začetku čisto preproste, sčasoma z vedno več detajli, so na koncu kot celota, povedale zgodbo, ki jo je pisala domišljija, za vsak ročno izrezan kos je poskrbela mirna roka, veliko potrpljenja in ljubezni do ustvarjanja.
Tako so nastale tematske ptičke v katerih sem upala, da se posameznica »najde«. Zrasla je ptičja druščina, pisana kot še nikoli: Mc Hammer, Zaljubljena Ošpica, Mehurčkar, Cvetličarnar, Mavrični Ribon, Gumbko, Pentljarca, Valentino, Vijačko, Mehanko, Pikiinpoki, Lego, Mačjeljubec … , ni jim konca. »Zažvrgolele« so kot verižice, ogrlice, uhani, broške, v prihodnosti pa …, domišljija je brezmejna.
Predstavnik MEOMEO'S CREATION Barbara Jambor

FB: MEOMEO'S CREATION
E: meomeoscreation@gmail.com
M: 041 956 974