ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Satis

Satis Satis
Naravni materiali
Znanje o pletenju, kvačkanju, in izvirni okrasitvi se je v naši družini prenašalo iz generacije v generacijo. Ob spremljanju žensk v naši družini, sem tudi sama kmalu pričela z ustvarjanjem. Skozi leta ustvarjanja se je moj okus razvil v minimalističen slog s poudarkom na detaljih, vedno s prisotnostjo naravnih sestavin.Pri izdelavi me ne vodi hitrost izdelave,saj menim,da je manj več.V vsak izdelek torej vložim precej časa,velikokrat tudi izdelek uničim in se ponovno lotim izdelave.
Pri pleteninah izhajam iz zanimivosti zahtevnejših vzorcev,krojev in modnih smernic,torej letos pletenine ene čez drugo in zimske hlače.Pri pleteninah upoštevam tudi njihovo nosljivost.
Linijo unikatne praznične dekoracije sem razširila na uporabo drugih naravnih materialov.Pri sami izdelavi poudarjam tehniko izdelave in sledim modnim smernicam,ki letos diktira predvsem zlato barvo blagostanja in jo kombinira z svetlo modro.

Kratka predstavitev izdelkov:
1. BOŽIČNO-NOVOLETNA DEKORACIJA

NOSTALGIJA IN ROMANTIČNOST PRAZNIČNE DEKORACIJE
a.)PIŠKOTI
božično okrasje za tiste, ki jih daje nostalgija, saj spominjajo na okrasje prejšnjih generacij, ko še niso poznali množične proizvodnje cenenih in okoljsko obremenjujočih plastičnih okraskov. Narejeni iz naravnih sestavin in v celoti ročno izdelani, imitirajo doma pečene čokoladne piškote z marmeladnim polnilom.Na svetlobi sladkorno polnilo daje lep oranžen sijaj zaradi vitraž efekta. Piškoti so lahki, nevnetljivi, avtorsko izdelani in niso primerni za užitje.
b.)ZVEZDOSLOVJE
Romantične zvezdice iz naravnih materialov,ki so izdelani z uporabo reliefnih efektov v različnih kombinacijah reliefov in barv,vsi svetleči,čarobni,saj želimo kupcem pričarati prav takšne praznike.

OBEŠANKE
Obešanka v vonjih himalajske cedre, vanilje ali sivke, ki raste na domačem vrtu. V večbarvnih različicah za različne okuse. V celoti ročno izdelano in primerno za božično dekoracijo doma ali kot unikatno darilo.
c.)VILINSKA VERIGA
Zakaj ne bi srečo v novem letu zaželeli simbolno.Obešanka ima vdelano,biserno matico,školjko, na medaljonu vrisan vilinski simbol sreče.
Vilinski simboli so prenosniki kozmične energije iz kozmusa na simbol.
d.)VILINSKI SIMBOLI NA LESU, ročno narisani.

2. ROČNO IN STROJNO IZDELANE PLETENINE

a) Kvačkane rokavičke za tiste, ki cenijo minimalističen slog ter toplino v rokah.
b) Pletene kape, rokavičke in šali, spleteni iz kvalitetne volne in v modnem stilu.
c.)ročno pletena obleka v vzorcu čipke,nosljiva in opazna
d)ročno pleten pulover v nevsakdanjem kroju in zahtevnem luknjičavem vzorcu za tiste,ki imajo radi drugačnost
e.)ročno pletena jopica,pletena v enem kosu s poudarkom na
dodatke
f.)strojno pletene zimske hlače, letošnja modna smernica v cevastem in trapez kroju
Predstavnik Satis Ana Povh

E: satis.artist@gmail.com
M: 041 342 078