ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

ROSA handmade accessories

ROSA handmade accessories ROSA handmade accessories
Unikatne torbice in ostali modni dodatki
Kaj je skrivnost izdelkov Rosa?

To ni le tisto, kar je vidno očem. Na žensko, ki jih nosi, ne delujejo le skozi občudovanja vredno obliko, izbrane materiale in skrbno, ročno izdelavo.

Skrivnost izdelkov Rose je, da bogatijo energetsko telo tiste, ki jih nosi. Delujejo s premišljenim izborom barv, oblikovnih detajlov in natančno izbranim imenom vsakega izdelka. Izdelki Rosa so vrhunski izdelki, ki nagovarjajo dušo.

Posledica ni le občudovanje ljudi okoli vas, ampak preplavljajoče dobro počutje, ki ga ne boste znali razložiti. Rosa izdelki prinašajo energetsko ravnotežje tam, kjer ga najbolj potrebujete.

Zato je vsak Rosa izdelek edinstven. Vsak je drugačen od podobnih, vsak s premišljeno kombinacijo vidnega in energetskega vpliva na osebo, ki ga nosi.

Nobena podrobnost pri Rosi ni naključna. Vsaka ima svoj razlog obstoja, vsaka ima svojo vlogo. Najbolj skritim in nevidnim podrobnostim je posvečeno enako časa in ljubezni, kot tistim
vidnim. Za izdelavo vsake torbice Rosa je potrebno X dni. Vsaka podrobnost in vsak skrit šiv je preverjen, preden izdelek zapusti roke ustvarjalk Rose.

Izdelki nastajajo v delavnici sredi mirne narave, v rokah posebnih ustvarjalk :)


Izdelujeva unikatne torbice in ostale modne dodatke Rosa.
Predstavnik ROSA handmade accessories ROSA handmade accessories
Nina Škoberne in Janja Turnšek

WWW: ROSA handmade accessories
E: rosadodatki@gmail.com