ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

Salvia

Salvia Salvia
Čarobnost narave
Zelišča že tisočletja pomagajo človeku živeti naravno, vitalno in zdravo življenje. Uporabljamo jih za začinjanje, shranjevanje hrane, zdravljenje obolenj, zaščito pred škodljivci in boleznimi, osveževanje zraka in krašenje ter lepšanje naših življenj. Zelišča božajo vse naše čute: poživljajo s svojo obliko, očarajo z vonjem, okusom in so blagodejna dušo in telo. Navdušujejo nas z ljubkostjo, najrazličnejšimi barvami in oblikami, ter s svojim prijetnim vonjem. Osupljive barve cvetov so prav tako privlačne kot njihove aromatične sestavine. Kaj je lahko lepšega kot prepustiti se razvajanju teh vsestranskih rastlin.

Naše ime izhaja iz prave kadulje ali žajblja (Salvia), ki je eno najbolj znanih kulinaričnih zelišč. Srednjeveški pregovor pravi, da si žajbelj želi, da bi bil človek nesmrten, nek angleški pregovor pa pravi: Kdor bi dolgo živel rad, maja mora jesti žajblja sad. Dolgo in zdravo življenje je želja vsakega izmed nas, zato mi nabiramo, pridelujemo in predelujemo zelišča v upanju na njihove blagodejne učinke in zdravo življenje.

Izdelujemo naravna mila, ki so brez kemikalij in parfumov, saj naša koža željno posrka vse, kar damo nanjo, zato moramo poskrbeti, da z nanosom ne porušimo njenega naravnega ravnovesja in ji zagotovimo vse kar potrebuje. Pripravljamo naravne in zeliščne izdelke za nego občutljive, suhe in razpokane kože ter za zaščito kože pred vplivi iz okolja. V naši ponudbi boste našli kreme, mazila, masažne ploščice, kopalne soli, peelinge in balzame. Naša zeliščna mazila so pripravljena iz skrbno nabranih zdravilnih rastlin. Vsa mazila so narejena ročno z veliko ljubezni in hvaležnosti do rastlin, ki razvajajo naše telo in duha. Pripravljamo tudi različne čajne mešanice, ki so namenjene posameznim težavam. Vsi naši izdelki so narejeni ročno in so kot takšni unikatni. Vseskozi se trudimo iskati nove zamisli in povezave z svetom zdravilnih zelišč in narave.

Delite z nami del čarobne narave, ki nam lahko čudežno pomaga in nam vrača zdravje ter dobro počutje.
Predstavnik Salvia Salvia

WWW: Salvia
E: goran.poglajen@gmail.com
M: 051 338 520