ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

DRUŠTVO KRALJESTVO

DRUŠTVO KRALJESTVO DRUŠTVO KRALJESTVO
Pravljični svet Karakume Samai
Moje ime je Karakuma , sem slovenskega rodu, z malce pozno ugotovitvijo, da v meni živi umetnica. Kot mlada nikoli nisem vedela, da sem lahko tako ustvarjalna. Kot prvo končano šolo sem naredila ekonomsko in potem še vzgojiteljsko.
Šele v fazi samostojnega življenja, je skozi mene začel teči močan tok ustvarjalnosti, ki me je presenečal, in za tem, se nikoli nisem ustavila. Odkrivala sem magičnost živih baru ter neskončnega ter pravljičnega izraza.
Kolaže sem ustvarjala z vsemi mogočimi materiali iz narave, iz blaga, rastlin, hrane, knjig, dragih kamnov, gumbov, kaset, oblačil, voska, predmetov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. In seveda s čopiči in barvami.
Torej, začela sem s slikanjem ter risanjem,nadaljevala s pisanjem pesmi, knjige, slikanice za odrasle, naredila sem svoje avtorske orakeljske karte, igro spomin z mandalami ter se umetniško izražala tudi plesno ter glasbeno. Igrala pa sem se tudi z ustvarjalnim štrikanjem. Večino tega vam bom predstavila na ARTMARu, poleg tega tudi svojo terapevtsko vsebino s katero sem se srečala na svoji poti in si jo srčno želim deliti tudi z drugimi.
Predstavnik DRUŠTVO KRALJESTVO KARAKUMA SAMAI

WWW: DRUŠTVO KRALJESTVO
E: kontakt@kraljestvo.com
M: 030 923 704