ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

TIARA DREAMS

TIARA DREAMS TIARA DREAMS
Sanje
Ustvarjam pod imenom Tiara Dreams, ki predstavlja delček mojih sanj, izraženih v izdelkih, ki nastanejo pod mojimi prsti.
Nakit je moja velika strast in zato izpod pridnih, nagajivih prstov nastajajo prekrasne kreacije iz različnih materialov.
Žico zelo rada prepletam in jo zapletam v zanimive oblike, ki obogatijo še tako dolgočasno garderobo. Seveda pa jo obogatim z zanimivimi perlami, kristali, stekelci, kamenčki... Zelo rada izdelujem tudi majhne ljubke uhančke z različnimi motivi, ki se skrivajo pod stekelci in jih je prijetno nosit. Všeč mi je tudi mešanje materialov, zato zelo rada izdelujem tudi uhančke iz blaga, ki s svojimi zanimivimi motivi v ušesu lepo izgledajo. Izdelujem tudi raznorazna darilca kot so knjižna kazala, obeski za telefon, broške in voščilnice za najrazličnejše priložnosti. Z veseljem pa izdelam tudi vabila za vaše posebne dogodke, ki so unikatni in res nekaj posebnega.
Kot ustvarjalka sem zelo radovedna, saj me zanimajo različne tehnike in materiali, ki jih moram preizkusiti in se z njimi poigrati.
Navdušenost in radovednost me spremljata na vsakem koraku in prav zaradi tega sem se odločila odpreti osebno dopolnilno delo, da tudi z vami delim delček mojih sanj...
Predstavnik TIARA DREAMS Mojca Kolenc

WWW: TIARA DREAMS
FB: TIARA DREAMS
E: info@tiaradreams.si
M: 041 889 601