ArtMar

Sponzorji:

Povej naprej:

NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB

NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB
NINAROZINA
Ninarozina smo Pepce, Pepoti, Bernarde, Ramone, Foxice ter drugi kosi oblačil, ki jih šiva Nina Logar. Smo udobni, pisani, enostavni in tudi kdaj reciklirani, še posebej fajn smo pa zato, ker vas vse radi objemamo.

POLNE VREČE ZGODB
Polne vreče zgodb/Bags of Stories je avtorska ideja pisateljice Nataše Kramberger. V začetku leta 2009 je z njo zmagala na natečaju Spominek osrednjih Slovenskih goric (Razvojna agencija in Društvo za razvoj podeželja LAS Ovtar), prvič pa je bila javno predstavljena na petek, 24. aprila 2009, pred takratno Jurjevo nedeljo, ko so pisane vreče zaplapolale pod kostanji pri nekdanji gostilni Plateis.
Polne vreče zgodb so žaklji, vreče, torbe in torbice, sešite iz tekstila, ki so ga pred tem uporabljali v Slovenskih goricah. Iz starih prtov, ponošenih predpasnikov, razparanih zaves in svilenih rut so nastale vreče za v trgovino, torbe za v kino, ljubke vreče za knjige in tudi sijoče torbice za v opero. Vsaka je unikat in ne zgolj to. Vsaka nosi svojo zgodbo, ki razloži, od kod prihaja blago, s katerega podstrešja, kdo je bil njegov lastnik, kakšne prigode je že doživelo. Vsako zgodbo k vrečam prilije NatašaK.
Predstavnik NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB Nina Logar

WWW: NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB
FB: NINAROZINA & POLNE VREČE ZGODB
E: ninarozina@gmail.com
M: 041 875 759

Marija Šauperl
E: nina@zelenacentrala.eu