ArtMar

ArtMar prireditve:

ArtMar 80 (28. 04. 2018)
ArtMar 79 (14. 04. 2018)
ArtMar 78 (07. 04. 2018)
ArtMar 77 (24. 03. 2018)
ArtMar 75 (24. 02. 2018)
ArtMar 74 (10. 02. 2018)
ArtMar 73 (27. 01. 2018)
ArtMar 72 (25. 11. 2017)
ArtMar 71 (30. 10. 2017)
ArtMar 70 (28. 10. 2017)
ArtMar 69 (14. 10. 2017)
ArtMar 68 (30. 09. 2017)
Več prireditev...

Sponzorji:

Povej naprej:

Predavanja in razstave na ArtMar prireditvi No. 9

ARTMAROVA DNEVNA SOBA - VIDENJE IN BRANJE AVRE by KARAKUMA SAMAI od 13:00 do 19:00

Poleg svoje umetniške ustvarjalnosti se je v meni prebudilo tudi zavedanje Videnja avre drugih ljudi. Tema, ki je še vedno zelo aktualna. Poskušala vam jo bom iz lastnih izkušenj predstaviti v Artmarjevi dnevni sobi, lahko pa me boste tudi karkoli na to temo vprašali. Predstavila vam bom celotno vsebino, ki jo pripravljam ponavadi kot neke vrste delavnico. Usmerila sem se tudi v pomoč drugim, da obudijo to videnje, kajti spoznanje, da nismo tako daleč stran od teh sposobnosti, da to ni nekaj »nad«-naravnega, me je gnalo, da odkrijem preproste vaje, ki nam odprejo oko in zavest, le če nas nekdo na to pot malček usmeri. Pridite in poskusite. Veliko primerov mi pripoveduje zgodbe o jasnih barvnih videnjih v svojem otroštvu, vendar zaradi nerazumevanja odraslih o tej temi, otroci pogosto izpadejo čudaki, in jih celo napotijo v bolnico, češ, da se mu blede in vidi »barvne namaze«. Veselim se deliti izkušnje ter znanje o tem, da bomo vsebolj ozaveščeni, da obstajajo še drugi nivoji zavesti tega sveta, tudi mavričasti.
Ker sem odprta tudi za svetovanje drugim na podlagi videnja avre, lahko raziščemo kakšen vaš primer in ga poskušam razvozljati ter vam svetovati.
Prijazno vabljeni.


Več na spletni strani : www.kraljestvo.com

ARTMAROVA DNEVNA SOBA - ŠOLA MODROSTI od 10:00 do 12:00

Šola življenja se nikoli ne konča in vsi smo študentje šole življenja. V ŠOLI MODROSTI bodo dostopna znanja o človeku in njegovem karakterju, človeški usodi, naravi in sožitju človeka z njo. Skozi mitologijo, instrumente pomoči in podpore budi v nas zavest, da je življenje vrednota in da je naša največja odgovornost poznati svojo individualnost in jo živeti. Če ste med tistimi, ki si kdaj postavite vprašanje 'KDO SEM JAZ, ZAKAJ SEM TU in KAM GREM' ste dobrodošli v šoli modrosti. Skupaj bomo odstirali tančice nezavednega, izkusili globoke transformacijske procese in postali bolj živi. Šola modrosti bo razkrila ogromno življenjskih skrivnosti skozi teorijo, mitologijo, praktično delo s podzavestjo in našim bistvom, aktivacijo energij, neverjetnimi potovanji v podzavestni spomin, prostore in čase.
Temelj vsebin Šole modrosti bodo prastare modrosti o življenju, zlasti afiška modrost Ifa, ki se je vse do današnjih dni ohranila popolnoma neokrnjena. Uporabljeni bodo tudi drugi pristopi in tehnike za delo s podzavestjo, ki izvirajo iz starih šamanskih znanj drugih narodov ter sodobnejše tehnike, ki združujejo stara znanja s sodobnimi psihološkimi pristopi kot je NLP itd.

Predavanje "DIH ZEMLJE" ob 11.30 uri na GRAJSKEM VRTU

Aleš Končan je fizik, ki že vrsto let raziskuje lastnosti skalarnih valov, s katerimi se je ukvarjal že Nikola Tesla in vpliv le teh na biopolje in biosfero. V času zaposlitve na Fakulteti za strojništvo v Mariboru, je sodeloval z inštituti tako doma kot v svetu (GKSS-Forschungszentrum v Nemčiji, EMTEC, Edison Materials Technology Center v Ohaju...). Informacije in znanje, ki jih je pridobil, je prenesel in združil v ekipi, s katero intenzivno delajo na področjih, ki pripomorejo rasti biodiverzitete. Predstavil nam bo inovativno informirano kristalno strukturo CEEP (Crystal Earth Energy Purification), katere namen je pospeševanje energijskega pretoka v biosferi in s tem rast biodiverzitete. Zanimivo je, da je njegovi raziskovalni ekipi uspelo prenesti informacijo iz narave-natančneje iz drevesa cedre v kristalno strukturo in s tem ustvariti pogoje za širjenje skalarnih valov. Na ta način ustvarjajo energijsko ravnotežje, ki je povezano z dihanjem našega planeta. Aleš Končan vam bo predstavil tudi presenetljive rezultate informiranih kristalov v praksi, saj z njimi pospešujemo energijski pretok v biopolju. Pozitiven vpliv kristalov CEEP so dokazali tudi pri testiranju le teh na živalskih in rastlinskih organizmih, v industriji in tudi na ljudeh.

KVAČKARIJA - OBKVAČKAJMO STARI MOST - GRAJSKI TRG

Pod mentorstvom NINE CVERLE smo 8. 6. pričeli s projektom Obkvačkajmo Stari most.
Kvačkali bomo rože, rože vseh barv in velikosti. Rože polne dobre volje in pozitivne energije, rože, ki bodo odsevale skupno ustvarjanje in ljubezen med ljudmi, rože, ki bodo zacvetele na mostu 12. 10. 2013, ko jih bomo razstavili. Zatorej vabljeni vsi, ki znate ali ne znate kvačkati, vabljena vsa društva, ki boste imeli delavnice na temo kvačkanja skratka vabljeni vsi, ki verjamete v rožnato prihodnost Maribora. Dobimo se na Grajskem trgu od 9. ure naprej!

"ODŠTEKANA" modna revija RECIKLIRANIH OBLAČIL ob 11. URI na Grajskem trgu

Primorsko - Štajerska naveza modnih oblikovalk z odprtimi glavami in srci ter željo po spremembi je rodila čudovit projekt. Predstavile ga bodo na Grajskem trgu na svoj popolnoma "odštekan" način. VABLJENI na ODKLOP!

OBLIKOVALKE:
NINA ROZINA, URŠKA COTIČ, INES KOS, METKA ŠORI in URŠA FIATPLOT


HARI na KITARI ob 17. uri GRAJSKI TRG

Za naša razvajena ušesa bo ponovno poskrbel HARI na kitari!