ArtMar

ArtMar prireditve:

ArtMar 80 (28. 04. 2018)
ArtMar 79 (14. 04. 2018)
ArtMar 78 (07. 04. 2018)
ArtMar 77 (24. 03. 2018)
ArtMar 75 (24. 02. 2018)
ArtMar 74 (10. 02. 2018)
ArtMar 73 (27. 01. 2018)
ArtMar 72 (25. 11. 2017)
ArtMar 71 (30. 10. 2017)
ArtMar 70 (28. 10. 2017)
ArtMar 69 (14. 10. 2017)
ArtMar 68 (30. 09. 2017)
Več prireditev...

Sponzorji:

Povej naprej:

Predavanja in razstave na ArtMar prireditvi No. 8

Predavanje "DIH ZEMLJE" ob 11. uri v ZAVOD UDARNIK

Aleš Končan je fizik, ki že vrsto let raziskuje lastnosti skalarnih valov, s katerimi se je ukvarjal že Nikola Tesla in vpliv le teh na biopolje in biosfero. V času zaposlitve na Fakulteti za strojništvo v Mariboru, je sodeloval z inštituti tako doma kot v svetu (GKSS-Forschungszentrum v Nemčiji, EMTEC, Edison Materials Technology Center v Ohaju...). Informacije in znanje, ki jih je pridobil, je prenesel in združil v ekipi, s katero intenzivno delajo na področjih, ki pripomorejo rasti biodiverzitete. Predstavil nam bo inovativno informirano kristalno strukturo CEEP (Crystal Earth Energy Purification), katere namen je pospeševanje energijskega pretoka v biosferi in s tem rast biodiverzitete. Zanimivo je, da je njegovi raziskovalni ekipi uspelo prenesti informacijo iz narave-natančneje iz drevesa cedre v kristalno strukturo in s tem ustvariti pogoje za širjenje skalarnih valov. Na ta način ustvarjajo energijsko ravnotežje, ki je povezano z dihanjem našega planeta. Aleš Končan vam bo predstavil tudi presenetljive rezultate informiranih kristalov v praksi, saj z njimi pospešujemo energijski pretok v biopolju. Pozitiven vpliv kristalov CEEP so dokazali tudi pri testiranju le teh na živalskih in rastlinskih organizmih, v industriji in tudi na ljudeh.

ČAROVNIK GREGA ob 11. uri na GRAJSKEM TRGU

Čarovnik Grega je že več kot dve desetletji prisoten na slovenski čarovniški in glasbeni sceni in brez dvoma sodi v sam vrh ustvarjalcev in izvajalcev za otroke.
Njegove predstave so edinstvene – prepletene so s čarovnijami, avtorsko glasbo, petjem, igranjem in animacijo. Na odru ni nikoli sam. Z otroki pleše in poje, šteje, kiha, skače in plava, telovadi, cepeta in se zvija, žgečka, čara in se uči čarobnih besed.
čarovnik GREGA čarovnik GREGA

JUMPER'S ob 12. uri GRAJSKI TRG

Fitnes, prehrana, članki in nasveti, vse to na enem mestu brezplačno na www.jumpers.si (stran je tudi v angleškem jeziku) in na www.facebook.com/jumpers.si Vadbe so zasnovane tako, da delajo vse mišične skupine in vsak si lahko odtrga ta kratek čas, ker so dolge samo 12, 15 ali 20 minut. A zelo intenzivne oziroma z njimi uspemo do želenega cilja, preizkušeno.
Mene in moje prijatelje, ki smo se podali po tej aktivni poti, je življenje nekaj naučilo in s tem tudi spremenilo telesno ter duhovno počutje na zelo pozitivno. Če mi boste sledili in dali sebi možnost poskusiti, boste videli ogromne pozitivne rezultate.
Pripravite se na izgorevanje, postavi svoje življenje nazaj na pravo pot. Tukaj, danes in v vsakem dnevu je nekaj lepega. To lepoto moreš najti… Jaz ti bom pomagala.

1. Zdravi in zelo okusni prigrizki sladic.
2. Letaki z nasveti zdrave prehrane, kaj, kdaj in kako se prehranjevati in priporočila, način vadbe.
3. Bila bom z vami in vam pomagala z nasveti, napotki in motivacijo.
4. Popoldne pa se bomo prvo malo ogreli, nato bo sledila fitnes vadba z lastno telesno težo, ki bo kratka 10-15 minut, a intenzivna, da bomo kurili maščobe še ves dan. In na koncu še kratko ohlajanje in raztezanje.

Ples, ples, ples... reKREATIVO ob 16. URI NA GRAJSKEM TRGU

Klub kreativcev in rekreativcev reKREATIVO Maribor je prostovoljno, nepridobitno, samostojno društvo z namenom vzpodbujanja vseh vrst kreativnosti, plesne in nasploh športne dejavnosti ter aktivnega načina življenja, pozitivne življenjske naravnanosti, dobre vzgoje otrok in solidarnosti. Ustanovljen je bil julija 2012.Naš moto je "Vivo reKREATIVO POZITIVO". V klubu reKREATIVO vlada pozitivna misel, veselje do druženja, preizkušanja novih stvari. Radi bi ponudili možnost in priložnost ustvarjanja vsem, ki imajo dobre ideje, so inovativni in kreativni. Verjamemo, da vsako dobro dejanje oz. ideja prinese še več dobrega, pozitivnega ... Smo za kreativno spreminjanje sveta na bolje!
Več o nas si lahko preberete na www.rekreativo.si!
V soboto bomo sodelovali pri:
- Plesni vrtec za najmanjše in malo večje,
- Hip hop & RnB, učili se bomo tudi mi,
- Plesni reKREATIVO, plesali bomo vsi,
- reKREATIVO joga za konec, da se sprostimo!

HARI na KITARI ob 15. uri GRAJSKI TRG

Za naša razvajena ušesa bo ponovno poskrbel HARI na kitari!